Att lämna en dröm för att gå in i en ny!

Vill tacka alla er som följt mig och bloggen här. Elle mat & vin har verkligen varit världens bästa på alla sätt och vis. Det var här jag insåg vad mitt drömjobb verkligen är. Har fått chansen att träffa de mest fantastiska människorna och upplevt så otroligt mycket roliga saker. Ni kommer från och med nu hitta mig och denna härliga donna på caroline.fineday.se ”Vårt mål är att pigga upp vardagen, inspirera och sprida positiv energi med det vi gillar allra mest.” Våra bloggar kommer komma upp inom kort, håll ut:)

Annons

Jag vill passa på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år. Jag har massor av tankar och funderingar om året ni kommer få ta del av vid ett senare tillfälle. <3

caroline-axelsson-cassandra-lundgren-al-dente-stockholm-italiensk-matlagingskurscaroline axelsson cassandra lundgren metropol palais elle mat och vin 20 årcaroline axelsson och cassandra lundgren

caroline axelsson och cassandra lubdgren

bild-1-kopia-2[1]

bild-kopia-3[1]

falkenberg strandbad-hotell-spa

Varma kramar, Caroline

 

 

LÄS OCKSÅAnnons

AnnonsAnnons
Senaste från Elle Mat & Vin